Vásárlás menete

Hogyan vásárolhat és kérhet árajánlatot cégünktől!

 

1. Ajánlatot kérhet írásban (e-mailben Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ) illetve szóban (személyesen vagy telefonon 06 20/958-4373 keresztül), azonban

 

2. munkatársunk az Ön ajánlatát minden esetben írásos formában készíti el, és az Ön által kívánt módon (fax, e-mail) jutatja el Önhöz.

 

3. Az írásos árajánlat ajánlat már a fuvardíjat, a csomagolási és egyéb költséget is tartalmazza.

 

4. Amennyiben az ajánlat után a vásárlást nem személyesen szeretné lebonyolítani, az ajánlatra e-mailben vagy fax-on válaszolva rendelheti meg az abban szerepl? termékeket.

 

5. A megrendelése alapján munkatársunk telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot, majd egy rövid egyeztetés után elkészíti a számlát, aminek másolatát e-mail-ben vagy faxon juttatja el Önhöz.

 

6. A számla kiegyenlítésére többféle lehetőség kínálkozik (a pontos részletekről érdeklődjön!): átutalhatja cégünk bankszámlaszámára amennyiben készpénzben fizetné be az összeget, de ezt nem a telephelyünkön kívánja megtenni, a számla ellenértékét befizetheti bármelyik OTP Bankban személyesen, cégünk központi telephelyén kiegyenlítheti a számla ellenértékét.

 

7. A számla kiegyenlítése után az előre egyeztetett időpontban az árut leszállítjuk a megbeszélteknek megfelelően megadott helyszínre (illetve amennyiben nem kért szállítást telephelyünkön átveheti azt.)